Werken en leren

Siebelina Ooms
Recruiter

Volg je nog een opleiding of ben je van plan deze te volgen? Tijdens een BBL-opleiding tot schipper binnenvaart, stuurman binnenvaart of matroos binnenvaart combineer je leren en varen. De theorie leer je bij een scheepvaartschool, de rest bij ons aan boord. Wijgaart Shipping is een erkend leerbedrijf in de binnenvaart en we zijn altijd op zoek naar leerlingen die bij ons het reilen en zeilen willen leren. En als je opleiding eenmaal klaar is, dan ben je nog lang niet uitgeleerd. Bij ons is er alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Stap jij aan boord?

Thuis bij Wijgaart

Wij doen er alles aan dat jij je bij ons thuis voelt, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je komt te werken in een hecht team, met goed materieel en veel afwisseling. Nieuwsgierig hoe het is om bij ons te werken én te leren? Schipper in opleiding Lennaert vertelt ’t je!

Wijgaart als leerbedrijf

Bij Wijgaart Shipping gaan we volle vaart vooruit; jij dus ook. Tijdens je opleiding aan boord ga je in de leer bij onze ervaren bemanning en ontwikkel jij jezelf elke dag verder.

  • Vergoeding opleiding tot schipper, stuurman of matroos
  • Leer on the job de fijne kneepjes van het vak
  • Oprechte aandacht voor jou en je ambities
  • Goede arbeidsvoorwaarden en doorstroommogelijkheden

Sollicitatieformulier

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het verplichte veld achternaam is niet ingevuld
Het veld e-mailadres bevat geen geldig e-mailadres. Noteer hier een bestaand e-mailadres.
Het veld telefoonnummer bevat geen geldig telefoonnummer. Noteer hier een telefoonnummer, bestaande uit tien cijfers, zonder gebruik van spaties of andere karakters.
Het verplichte veld je motivatie is niet ingevuld
Doc, docx, pdf, max.bestandsgrootte: 8MB Er is nog geen bestand gekozen voor het verplichte veld: bestandsupload